Gyorskeresés a katalógusban
Bejelentkezés
Naptár
h k s c p s v
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
Támogatók

 

Címlap

Hoppá! Ma Európa Nap lesz a Fő téren és hétfőn az NYME SEK könyvtárában.

Megjelenési adatok
Megjelenés dátuma: 
2016-05-06

Hoppá! Ma Európa Nap lesz a Fő téren és hétfőn az NYME SEK könyvtárában

A Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Europe Directe irodája idén is megrendezi az Európa Napot. Az idei rendezvényre május 6-án kerül sor a Fő téren. Az érdeklődőket logikai, ismeretterjesztő, ügyességi játékokkal – kiadványokkal, apró ajándékokkal várják a szervezők egészen este 6 óráig.

Az Európa Nap keretében, délelőtt 11 órakor jutalmazzák, azokat a középiskolásokat, felkészítő tanáraikat, gyakorlati oktatóikat, akik az Országos Szakmai tanulmányi versenyen sikereket értek el, dobogós helyen végeztek. Őket Kovács Vince, a kamara elnöke, és Kondora Bálint, a megyei közgyűlés elnök helyettese köszönti.

Vas megyét idén 13-an képviselték az SZKTV döntőjében. Közülük Varga Robin Erik első, míg Bíró Ádám második helyezést ért el kárpitos szakmában. A pincér szakmában Németh Petra Patrícia a dobogó második fokára állhatott. Szintén második helyezést ért el Bökfi Kornél, szerszámkészítő és Tamási Roland, gépi forgácsoló is. Az OSZTV-n első helyezett lett Nagy András István, gépgyártás technológiai technikus, míg a WorldSkills válogató versenyen Simon Zsolt az ápolás és gondozás szakon szintén első helyezést ért el, Takács Dániel virágkötő a második, Molnár Zsófia pedig harmadik helyen végzett.

Az Európa Nap keretében az Egyetem beszélgetést szervez. Május 9-én 14.00 órakor a migránsokról szóló híresztelésekről tart előadást Székely Klára, az NYME KTK adjunktusa. Az eseményre minden érdeklődőt szeretettel várnak a SEK könyvtárában.

NYME SEK Európa Nap plakát