Gyorskeresés a katalógusban
Bejelentkezés
Naptár
«  
  »
h k s c p s v
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
Támogatók

 

Címlap

Nem sikerült kihasználni a hazai pálya előnyeit

Megjelenési adatok
Megjelenés dátuma: 
2017-01-31

Nem sikerült kihasználni a hazai pálya előnyeit

2017-01-31, 17:21

   |   KATEGÓRIA: SPORT

Sima, 3:1-es vereséget szenvedett hazai pályán a SZOESE NB II-es női röplabdacsapata. A Pécs elleni derbin csupán a harmadik szettben nyújtottak jó teljesítményt Bodzer Attila tanítványai.
Nem sikerült kihasználni a hazai pálya előnyeit
A nyugati-csoport egyik legjobb együttese, a pécsi gárda  látogatott a középmezőnyben állomásozó SZOESE röplabdacsapatához. Az első két szettet könnyedén be is gyűjtötték a vendégek. A harmadik játszmában viszont összekapták magukat a szombathelyiek, és határozottan jó teljesítményt nyújtva 25:20-ra nyertek. Sajnos a folytatásban minden visszaállt az eredeti kérékvágásba, és a mecsekaljaiak végül 3:1 arányban megnyerték a találkozót. “Legnagyobb problémánk a legutóbbi mérkőzéseken is a nyitásfogadással adódtak. Rossz koncentráció volt. A másik pedig a nyitásaink. Sok nyitást rontottunk. Volt olyan játékosunk, aki egy jó nyitás után már rontott is. Ez egy ajándékpont az ellenfélnek. Ezeket gyakorolnunk kell a továbbiakban is" - mondta Bodzer Attila vezetőedző. 

Bodzer Attila együttese jelenleg a táblázat középmezőnyében állomásozik. A csapatnak a vereség ellenére is voltak a mérkőzésen biztató periódusai. Amennyiben sikerülne a pozitívumokat állandósítani, reális esély lenne az előrelépésre.“Én azt gondolom, ha az itteni megnyert játszmát vesszük alapul és tudunk úgy játszani, valamint küzdeni, akkor van esélyünk még akár a dobogóra is. Ahhoz tényleg nagyon össze kellene állnia mindennek. De a negyedik hely a minimális elvárás" - fogalmazott Horváth Mónika röplabdázó.

A SZOESE női röplabdacsapata a sorsolásnak köszönhetően ősszel többször játszott idegenben, mint hazai pályán. A kocka viszont tavasszal fordul, ennek köszönhetően talán könnyebb lesz a győzelmek számát is szaporítani.