Gyorskeresés a katalógusban
Bejelentkezés
Naptár
h k s c p s v
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
Támogatók

 

Címlap

Ők a 2016-os vasi Prima díjazottjai

Megjelenési adatok
Megjelenés dátuma: 
2016-10-18

Ők a 2016-os vasi Prima díjazottjai

frisss.hu Fotó: Hornyák Emőke • 2016. október 18., kedd • 21:43 •    1
Kedd este öt új Prima-díjas született: Bebes István, Bodor Ferenc és dr. Kovács Zsolt. A közönségdíjat Masszi Ferenc kapta, az ifjúsági Prima-díjat pedig Szilágyi Miklós.
Kedd este öt új Prima-díjas született: Bebes István, Bodor Ferenc és dr. Kovács Zsolt. A közönségdíjat Masszi Ferenc kapta, az ifjúsági Prima-díjat pedig Szilágyi Miklós.

Az Év embere választás mellette ez a vasi Oscar-díjátadó hiszen mindenki megjelenik itt, aki számít a közéletben. A Weöres Sándor Színház nagyszínpadán osztották idén is a díjakat a vasi kiválóságoknak.

A Prima Primissima 2003 óta adja át a Demján Sándor által létrehozott alapítvány. A díj, melyet a vállalkozók adományoznak a kultúra és tudomány legjobbjainak, elindítása óta rendkívül sikeres, osztatlan elismerést szerzett, és népszerűsége is óriási lett. Tizenkettedik alkalommal adták át a vasi Primát. 

A 10 kategória kiválasztott legjobbjai indultak a Vas Megyei Prima díjért: a magyar irodalom  területéről Dr. Bokányi Péter, a magyar színház- és filmművészet részéről Trokán Péter, a magyar képzőművészetből Masszi Ferenc, a magyar tudomány területéről Dr. Kovács Zsolt. Továbbá magyar oktatás és köznevelés kategóriában Danka Adél, a magyar építészet és építőművészetben  Sellyei Gábor, a magyar sajtó részéről Bodor Ferenc, a magyar sport  Bebes Istvánt jelölték,, a magyar népművészet és közművelődésben Pásti József, a  magyar zeneművészet pedig Sándor Jánost.

Kedd este öt új Prima-díjas született: Bebes István, Bodor Ferenc és dr. Kovács Zsolt. A közönségdíjat Masszi Ferenc kapta, az ifjúsági Prima-díjat pedig Szilágyi Miklós. A három Prima díjazottat a VOSZ Vas Megyei Szervezetének tagsága választotta meg titkos szavazással. A győztesek nettó 1 millió forinttal lettek gazdagabbak alapítványi támogatás formájában.

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA