Gyorskeresés a katalógusban
Bejelentkezés
Naptár
h k s c p s v
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
Támogatók

 

Címlap

Tornáról tornára - U15-ös röplabdabajnokik a Sugár úti csarnokban

Megjelenési adatok
Megjelenés dátuma: 
2017-03-10

Tornáról tornára - U15-ös röplabdabajnokik a Sugár úti csarnokban

  2017. március 10., 08:30 szerző: Horváth Erika 
   0 komment
  Szombathely - Hazai környezetben folytathatja a kiemelt országos gyermekbajnokság (U15) elődöntőjét a Szombathelyi Sportiskola lány röplabdacsapata.

  Az országos kiemelt gyermekbajnokság 4., székesfehérvári fordulójában a Szombathelyi Sportiskola U15-ös lánycsapata a Kecskemétet magabiztosan, 3:0-ra győzte le, a toronymagas favorit hazaiaktól ugyanilyen arányban kikapott. A Dunakanyar elleni találkozónak a csoport második helye volt a tétje. 2:1-re nyertek a szombathelyiek - de éppen az elvesztett szetten múlott, hogy nem a második, hanem a harmadik helyen zártak. Ám a hét csoportból a legjobb harmadikként ők jutottak az elődöntőbe, ahol szintén tornarendszerben folytatódott a küzdelem. A csoportelsők juthatnak majd a hatos országos döntőbe. A SzoSI triója először Kaposváron találkozott. Sajnos ez a túra nem sikerült jól a szombathelyiek számára, mert a Kaposvár és a Hercules csapatától is kikaptak 3:1-re.

  A SzoSI mini, U13-as csapata bronzérmes lett a bajnoki tornán Fotó: Szombathelyi Sportiskola

  Vasárnap Szombathely, a Sugár úti kiscsarnok lesz a második torna helyszíne. A program. 11.00:Kaposvár-Szombathelyi Sportiskola. 12.30: Hercules-Kaposvár. 14.00: Szombathely-Hercules.

  Az országos mini (U13) bajnokság soros fordulóját Kaposváron rendezték, ahol kilenc csapat lépett pályára a pontgyűjtés reményében. A SzoSI Tóth Zsuzsanna irányította együttese a Vasas SC és a budapesti Hercules mögött a harmadik helyet szerezte meg. Ugyanitt a SZoESE - Bíróné Ilics Katalin csapata - a nyolcadik helyen zárt.

  Az ajkai Borsos Miklós Kupán a Szombathelyi Sportiskola röplabdaszakosztálya három csapatot indított. A mini korosztályban a tízből a B jelű gárda a harmadik, az A együttes a negyedik helyet szerezte meg. A hat csapatot felvonultató kisminik mezőnyében harmadik lett a SzoSI.

  A Széll Jánosról elnevezett veszprémi négyes gyermek emléktornán a Szombathelyi Sportiskola mindhárom mérkőzésén megnyerte a kupát. A SZoESE csapatából Bolfán Boglárka és Osbáth Nórais különdíjban részesült.

   Horváth Erika