Gyorskeresés a katalógusban
Bejelentkezés
Naptár
h k s c p s v
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
Támogatók

 

Címlap

Az unikorniskoponya csak az egyik kedvencünk a képtár új kiállításából

Megjelenési adatok
Megjelenés dátuma: 
2017-05-05

Az unikorniskoponya csak az egyik kedvencünk a képtár új kiállításából

Idén is megéri elmenni a Szombathelyi Képtárba az ifjú művészek diplomakiállítására. Ajánljuk!

 

 

 

Időről-időre megvillantják tehetségüket a szombathelyi főiskola/egyetem művészeti/rajzos/képi ábrázolás hallgatói. Nehéz lekövetni a változásokat, most az NymE-ként indult, de már ELTE SEK-en végző Vizuális Művészeti Tanszék hallgatói állították ki diplomamunkáikat a szombathelyi Képtárban.

Több kedvencünk is akadt, például a különféle mintázattal maszkolt gördeszkák, vagy az utolsó előtti vacsora.

Az egyik legérdekesebb a termet áthálózó villanyvezetékek voltak, amik vászonra festett oszlopokon vezették át a tekintetünket, de az unikorniskoponya sem mindennapi alkotás.

De a bemozdult fotókat idéző festménysorozat is zseniális. De tényleg. Nem akarjuk felsorolni mindet, inkább nézzék meg saját szemükkel, május 15-ig megtehetik.

Kiállítók:

André Barbara, Balogh László, Bognár Eszter, Gyükér Zsófia, Horváth Mihály, Kárpátvölgyi Roxána, Kóbor Barbara, Kovács Attila Márk, Kovács László, Kovács Zsu, Marton Zsanett, Molnár Petra, Nagy Friderika Aida, Obertik Orsolya, Pável Szimonetta Gyöngyi, Pintér Anna, Rába Noémi, Rozner Anita, Rózsás Dorina, Schubert György, Siklósi Márton, Szabó Bence Paszkál, Vagány Péter, Vincze Márton, Vörös Vivien

A kiállítást Cebula Anna a képtár igazgatója, dr. Bordács Andrea tanszékvezető és dr. Fabényi Júlia Ludwig Múzeum igazgatója nyitotta meg. Megtekinthető 2017 május 14-ig.