Gyorskeresés a katalógusban
Benutzeranmeldung
Kalender
M D M D F S S
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
Támogatók

 

Startseite

Ezüst a MEFOB-ról

Megjelenési adatok
Megjelenés dátuma: 
2013-05-21

Az NYME-SEK hálóőrét, Mursits Rolandot választották a torna legjobb kapusának

Ezüst a MEFOB-ról

     
    2013. május 21., 15:46 szerző: Tóth Gábor
Ezüstéremmel zárta a Magyar Egyetemi-Főiskolai Bajnokságot a Nyugat-dunántúli Egyetem Savaria Egyetemi Központ férfi nagypályás labdarúgócsapata.

A szombathelyieken kívül a házigazda Pécsi Tudományegyetem, az egri Eszterházy Károly Főiskola, valamint a budapesti Semmelweis Egyetem (TF) csapat lépett pályára az országos négyes döntőben. Két elődöntővel kezdődött a torna, majd a két győztes az arany-, a két vesztes pedig a bronzéremért meccselt.

Szombathely_TF 4-1 (2-1).  Pécs, labdarúgó MEFOB, elődöntő.

Szombathely: MURSITS - LIPPAI, Varga (Kádár), GEREBICS, Horváth (Takács)  VIDA, LÁSZLÓ, Tóth, Földvárszki (Balogh)  SZÁNTÓ, Jakab (Sipos B.). Edző: Sákovics Péter.  Gólszerzők: Lippai, Tóth, Sipos B., Szántó.

A vasiak végig kézben tartották a meccset, jó játékkal, biztosan nyertek az amúgy komoly erőt képviselő TF ellen.

Az elődöntő másik ágán a Pécs 5-0-ra nyert az Eger ellen.

A MEFOB-sorozatot ezüstéremmel zárta a Savaria Egyetemi Központ férfi nagypályás futballcsapata (Fotó: NYME-SEK)

Pécs_Szombathely 1-0 (1-0).  Pécs, labdarúgó MEFOB, döntő.

Szombathely: MURSITS  - Lippai (Jakab), VARGA, GEREBICS, Horváth (Takács)  VIDA, László, Tóth, Földvárszki (Kádár)  Szántó, Sipos (Jakab).

Az első félidő a hazaiaké volt, a második a vendégeké. Fordulás után a szombathelyiek mindent egy lapra téve rohamoztak, benyomták kapuja elé a Pécset, de nem tudták átgyötörni a gólvonalon a labdát  csak egy lesgólig jutottak.

A bronzmeccsen a TF 7-1-es eredménnyel söpörte el az Egert.

Végeredmény: 1. Pécs, 2. Szombathely, 3. TF, 4. Eger. A torna legjobb kapusának a szombathelyiek hálóőrét, Mursits Rolandot választották.

- Elégedett vagyok a második hellyel - értékelt az edző, Sákovics Péter.  A TF erős csapat, mégis könnyedén vertük az elődöntőben. A fináléban pedig alaposan megnehezítettük az NB II-es, NB III-as futballistákat felvonultató esélyesebb, zsinórban ötödször győztes Pécs dolgát  kis szerencsével le is győzhettük volna. A csapatunk még formálódik hét újoncot avattunk, ami igencsak biztató a jövőre nézve.

 

 

Tóth Gábor