Gyorskeresés a katalógusban
Benutzeranmeldung
Kalender
«  
  »
M D M D F S S
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 
Támogatók

 

Startseite

Face to face

Megjelenési adatok
Megjelenés dátuma: 
2016-09-28

Face to face

2016-09-28, 20:48

   |   KATEGÓRIA: OKOS

Kiállítást és oktatói bemutatkozást szervezett a Művészeti intézet Vizuális Művészeti tanszéke Face to face címmel. A rendezvényen az oktatók mutatták be saját munkáikat, majd a Zéro Galériában megnyílt önarcképkiállítás rávilágít arra, hogy a hallgatók mit gondolnak magukról, milyennek látják magukat.
Face to face
A felsőoktatásban természetes elvárás, hogy a tanításon kívül az oktatók komoly szakmai munkát is végezzenek. A Vizuális Művészeti tanszék által szervezett program egyik célja az volt, hogy oktatóinak lehetőséget biztosítson ennek a szakmai munkának a bemutatására.

Bordács Andrea - intézetigazgató, SEK Művészeti Intézet
"Ugye mi elvárjuk a hallgatóktól, és ezért egyrészt hogy tudják, hogy mi kik vagyunk, másrészt hogy mit csináltunk az elmúlt két évben, de azt gondoltam, hogy akkor mutassuk meg hogy mi is miket csináltunk, tehát amiket tőlük elvárunk."  

Az előadások mellett a hallgatók is lehetőséget kaptak a bemutatkozásra. A diákok munkáiból portrékiállítás nyílt a Zéró galériában.

Készman József - művészettörténész, SEK Művészeti Intézet
"Tulajdonképpen ez egy olyan pont a Zéró galéria ahol a külvilág, a művészeti színtér nagyban találkozik az itteni képzéssel, kicsit azonban belülről kifelé fordulás ez az egész, hiszen alapvetően egy portrékiállításról van szó, részint az itt dolgozó hallgatók és tanárok munkái, részben pedig már vannak végzett, képzőművészként működő alkotók akiknek itt készült munkáit lehet látni a kiállításban." 
A kiállítás október végéig látogatható az egyetemen.