Gyorskeresés a katalógusban
Benutzeranmeldung
Kalender
«  
  »
M D M D F S S
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
Támogatók

 

Startseite

Óriási csatát vívott a Közgáz és a SzoESE

Megjelenési adatok
Megjelenés dátuma: 
2016-02-22

Óriási csatát vívott a Közgáz és a SzoESE

 

A női röplabda bajnokság vasárnapi találkozóját hazai környezetben nyerte meg a SzoESE. Erdősi Gréta szerint a vasi lányok mindent megtettek a rangadón, ennek köszönhetően győztek. Herczeg Ákos fotóin megelevenednek a mérkőzés leglátványosabb pillanatai.

Mindkét csapatnak ugyanannyi pontja volt a találkozó előtt, így igazi rangadóra volt kilátás. Ennek ellenére az első két szettet meglepően gyorsan behúzta a Közgáz, ami a hazaiak támadó és védőjátékát is minősítette. Ezt követően viszont magára találta a SzoESE és szép fokozatosan verte vissza a vendégek ütéseit. A pontos nyitásoknak köszönhetően pedig előbb a szépítés, majd pedig az egyenlítés is meglett. Végül a cserepad közti különbség is kijött, így győzelmével megerősítette negyedik helyét a tabellán a Szombathelyi Egyetemi Sport Egyesület röplabda csapata.

Erdősi Grétát kérdeztük, hogy milyennek látta a találkozót.
– A mérkőzés elején sajnos bealudtunk és mire feleszméltünk már 2 szettet megnyert a vendég csapat. Csalódottak lettünk volna, ha elveszítjük a találkozót, de szerencsére erre nem került sor.

Minek köszönhetően javultatok fel a harmadik szettben?
– Az edzői utasításoktól kétségtelen. Sikerült rendet tenni a fejekben és jöttek sorban a pontok. Egyre jobban figyeltünk a sáncolásra, ütésekre és nyitásokra is. A cserepadról nagyon jó érzékkel szálltak be a lányok, igazi csapatként játszottunk. Az egyenlítés után pedig éreztük, hogy meg lesz a győzelem is, de ebben természetesen a szurkolóinknak is elévülhetetlen érdemei vannak. Azt mindenképpen meg kell jegyeznem, hogy amióta itt játszok ilyen nagy hátrányból még nem sikerült felállnunk!

Egy ilyen kemény találkozó után a saját játékoddal mennyire vagy elégedett?
– Hullámzónak mondanám, hiszen az első 2 szettben bizonytalanságot éreztem magamon és nem jöttek úgy össze a dolgok ahogy szerettem volna. Aztán ahogy a csapat úgy én is összeszedettebb lettem és hozzá tudtam tenni a magamét ehhez a fantasztikus győzelemhez.

Kivel játszik a SzoESE legközelebb és milyen eredménnyel lennél elégedett?
– A mostani sikerünkkel maradtunk – egyedüliként – a negyedik helyen. Az alapszakasz utolsó mérkőzésén a Kalocsa ellen kell megállnunk a helyünket. Remélhetőleg sikerül ott is kihozni magunkból a maximumot.

SzoESE-SI – Közgáz
3:2