Gyorskeresés a katalógusban
Benutzeranmeldung
Kalender
«  
  »
M D M D F S S
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
Támogatók

 

Startseite

Rangadóval nyit a HVSE

Megjelenési adatok
Megjelenés dátuma: 
2017-01-20

Rangadóval nyit a HVSE

2017. január 20., 20:30 szerző: Horváth Erika fotós: Unger Tamás 
 0 komment
Szombathely - Egy hónapos szünet után folytatódik az NB II-es női röplabdabajnokság alapszakasza. A Haladás VSE/Sportiskola itthon játszik rangadót, a SZoESE a Közgázhoz utazik.

A HVSE/SI a nyugati csoport éléről várja a bajnokság folytatását - az alapszakasz második köréből még négy forduló van hátra. (Aztán lesz egy harmadik is, minden csapat még egyszer játszik a többiekkel, tehát a 21. forduló után hirdetnek végeredményt.)

- Kellett már a szünet a csapatnak, januárban kezdtük újra az edzéseket - ugyanazzal a kerettel, amellyel abbahagytuk -, de edzőmeccset ellenfél híján nem tudtunk játszani - tudtuk meg dr. Mucsi Pétertől, a HVSE/SI vezetőedzőjétől. - Bár előzetesen nem volt elvárás a csapattól, az első helyen állunk a tabellán. Szombaton (17.00, Sugár úti csarnok) rangadó vár ránk. A Balatonfüred gárdája kezd összeállni, sok tapasztalt játékosa van. Hazai pályán szeretnénk győzni, jó, taktikailag érett játékkal lehet esélyünk.

Ismét útjára indul a labda. Fazekas Szilvia, a HVSE/SI játékosa nyitást fogad Fotó: Unger Tamás

A SZoESE-nek szerényebb a mérlege, csupán három győzelmet számlál a csapat, és hét vereséget.

- Az eddigi sorsolásunk nem volt kedvező, hat meccset játszottunk idegenben, és csak Veszprémben sikerült nyernünk. A következő négyből három bajnokink is itthon lesz, illetve most hétvégén a sereghajtó Közgázhoz utazunk. Ha össze tudjuk szedni magunkat, még felérhetünk a harmadik-negyedik helyre - mondta Bodzer Attila, az egyetemisták edzője. - Két hete készülünk a folytatásra, de a szalagavatók miatt akadtak foghíjas edzések.

Horváth Erika