Gyorskeresés a katalógusban
User login
Calendar
M T W T F S S
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 
 
 
Támogatók

 

Home

Egy szettre sem futotta a három szombathelyi NB II-es röplabdacsapatnak

Megjelenési adatok
Megjelenés dátuma: 
2018-02-06

Egy szettre sem futotta a három szombathelyi NB II-es röplabdacsapatnak

Nem sikerült a három szombathelyi NB II-es röplabdacsapat elmúlt hétvégéje – egy szettet sem sikerült nyerniük.

 


Nem lehetett könnyű a feladó Marsai Richárd dolga a gyenge nyitásfogadások miatt
Fotó: Unger Tamás

Szent Benedek-Balatonfüred-Szombathelyi Egyetemi SE 3:0 (8, 16, 17). – Balatonfüred, NB II-es női röplabdamérkőzés, vezette: Sántosi, Hegedűs B.
SZoESE: Demény Laura, Demény Liza, Kiss L.. Gulkai, Varga N., Nagy J. Csere: Bozzai, Börzsönyi, Salzmann. Edző: Bodzer Attila.
A 17 forduló után is veretlen, NB I-re készülő, erős játékoskeretű balatonfürediek semmit nem bíztak a véletlenre, mindhárom szettben magabiztosan támadtak, végig irányították a játékot. A szombathelyiek küzdöttek, ahogy csak tudtak, de 59 perc alatt bedarálták őket a Veszprém megyeiek.
Haladás VSE/Sportiskola-Veszprémi Egyetemi SC 0:3 (-21, -20, -18). – Szombathely, NB II-es női röplabdamérkőzés, vezette: Sántosi, Őri.
HVSE/SI: MAJCZÁN, Marton, Dabronaki, Vécsey, Ferencz, HORVÁTH K. Csere: Csitkovics (libero), Csóka, Varró, Mándli. Edző: Petre Mircea Antonio.
A hazai csapat játékára a fásultság és a dekoncentráció volt jellemző az egész mérkőzésen, így a több rutinos játékost is felvonultató vendégek magabiztosan győztek..
Szombathelyi Egyetemi SE-Kaposvári Röplabda Akadémia-Fino 0:3 (-17, -14, -17). – Szombathely, NB II-es férfi röplabdamérkőzés, vezette: Barabás Barnabás, Barabás Béla.
SZoESE: Marsai, Újvári, ifj. Bodovics, Pék, Barbalics, Konetsny. Csere: Koller (liberó), Szabó Á., Horváth G. Megbízott edző: Gőczi István.
A hazaiaktól betegség miatt ketten is hiányoztak, a játékos-edző Szabó Gábor, valamint Imre Dániel. Az első két szettben a Kaposvár könnyen ki tudta használni magassági fölényét, mert nagyon gyengén fogadták a nyitásokat a szombathelyiek, és szervákat is rontottak, csak a játékszituációkban tudtak felnőni vendégükhöz. A harmadik játékrészben már 13-1-re is vezettek a kaposváriak; innen sikerült látótávolságba, öt pontra felkapaszkodni, de aztán megint elemi hibák sorát vétette a SZoESE, és ez végleg megpecsételte a sorsát.