Gyorskeresés a katalógusban
User login
Calendar
M T W T F S S
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 
 
 
Támogatók

 

Home

Győztek a röplabdás fiúk, ismét kikaptak a lányok

Megjelenési adatok
Megjelenés dátuma: 
2018-02-13

Győztek a röplabdás fiúk, ismét kikaptak a lányok

A SZoESE NB II-es férfi röplabdacsapata győzni tudott Székesfehérváron, a Haladás VSE/Sportiskola női együttesének viszont nem sikerült megnehezítenie a fehérváriak dolgát.

Haladás VSE/Sportiskola U21-MÁV Előre 0:3 (-15, -14, -17). – Szombathely, NB II-es női röplabdamérkőzés, vezette: Kiss Z., Szabó Zs.
HVSE/SI: MAJCZÁN, MARTON, Dabronaki, Vécsey, Ferencz, HORVÁTH K. Csere: Varró (liberó), Csitkovics. Edző: Petre Mircea Antonio.

Mindhárom játszmában hasonló volt a forgatókönyv. Nagy lendülettel kezdtek az utóbbi mérkőzéseiken mutatottnál sokkal jobban röplabdázó zöld-fehér fiatalok, és a szett közepéig tudták is tartani a lépést a tabellán második székesfehérváriakkal. Utána viszont egyre görcsösebb lett a játékuk, önbizalmukat vesztették, és könnyű győzelmet ajándékoztak ellenfelüknek.
Az NB II. nyugati csoportjában véget ért az alapszakasz első köre. Innentől búcsúznak az NB I-es csapatok U21-es együttesei (a Kaposvári RA, a Budaörs, a Vasas és a HVSE/SI) – ők tornarendszerben folytatják. A hat valóban NB II-es csapat pedig még egy kört játszik egymással úgy, hogy az egymás elleni oda-visszavágós eredményeiket viszik magukkal.


Marsai Richárd ifj. Bodovics Árpádot küldi támadásba
Fotók: Unger Tamás

Felsőváros-MÁV Előre U21-Szombathelyi Egyetemi SE 0:3 (-18, -17, -22). – Székesfehérvár, NB II-es férfi röplabdamérkőzés, vezette: Bátkai-Katona, Adler.
SZoESE: Marsai, Újvári, PÉK, Konetsny, Barbalics, IFJ. BODOVICS. Csere: Koller (liberó), Imre. Megbízott edző: Gőczi István.
A játékos-edzőjüket nélkülöző szombathelyiek magabiztosan szerezték meg harmadik győzelmüket a szezonban. Jó nyitásokkal tetemes előnyre tettek szert a SZoESE fehérvári fiatalokkal szemben; a korábbiakhoz képest jobb volt a nyitásfogadása és a sánca is a vasiaknak, így a támadásszervezés is gördülékenyebben ment, az ütőjátékosok is jobban ki tudtak bontakozni.