Gyorskeresés a katalógusban
User login
Calendar
M T W T F S S
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
Támogatók

 

Home

Szép eredményt ért el Sákovics Péter és lánya

Megjelenési adatok
Megjelenés dátuma: 
2018-01-16

Szép eredményt ért el Sákovics Péter és lánya

Szép eredményekkel tért haza az év első, ausztriai racketlon- (asztalitenisz, tollaslabda, fallabda, tenisz) tornájáról Sákovics Péter és lánya, Virág.

 


Sákovics Virág és Sákovics Péter remekelt Ausztriában
Fotó: ELTE SEK

Hagyományosan Bécsben rendezték az év szezonnyitó nemzetközi racketlonversenyét, az International World Tour sorozat első viadalát, a Vienna Classicot. A rangos erőpróbán Sákovics Péter ezúttal lányával, Sákovics Virággal együtt indult a vegyes páros kategóriában. Két osztrák duót legyőzve jutottak a fináléba, ahol aztán a tornagyőzelemre is esélyesnek tartott német duót vertek kiélezett csatában. Sákovics Péter a vegyes páros mellett indult a férfi +40-es párosban is, ahol bronzéremig jutott a budapesti Janzer György oldalán.

Az egyéni számokban sem maradtak el a szombathelyi családi sikerek. Sákovics Virág a női B kategóriában szerzett bronzérmet úgy, hogy az elődöntőben mindössze három ponttal kapott ki. Sákovics Péter a +50-es kategóriába nevezett; német és román ellenfele nem tudta megakadályozni, hogy döntőbe jusson, ahol nem kis meglepetésre a torna első kiemeltjét búcsúztató magyar riválisa, Matécsa Zoltán várt rá.
Az ELTE Savaria Egyetemi Központ oktatója esélyeshez méltóan játszott a fináléban, biztosan diadalmaskodott. tg