Gyorskeresés a katalógusban
User login
Calendar
M T W T F S S
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 
 
 
Támogatók

 

Home

Városi rangadó

Megjelenési adatok
Megjelenés dátuma: 
2016-10-28

Városi rangadó

2016-10-28, 11:29

   |   KATEGÓRIA: SPORT

Nagy küzdelembena Haladás VSE-Sportiskola együttese nyerte a városi női röplabda rangadót. A zöld-fehérek idegenben tudták 3:1-re legyőzni a kifejezetten jó játékot nyújtó SZOESE csapatát.
Városi rangadó
Az NB II-es női röplabda bajnokság második játéknapján városi rangadót rendeztek a SEK sportcsarnokában, ahol népes szurkolótábor előtt fogadta a SZOESE gárdája a Haladás csapatát. A mérkőzés végig izgalmasan alakult, szinte minden szettben fej-fej mellett haladtak a küzdő felek. Végül a kritikus pillanatokban jobban összpontosító vendég zöld-fehérek nyertek 3:1-re, de a vesztes együttesnek sincs semmi oka a szégyenkezésre. “Az várható volt, hogy nem játszunk olyan jól. Nem bírjuk még ezeket  a sorozatterheléseket, hogy két naponta játszanunk kell. Ennyire még nem összeszokott a társaság. Ezért várható volt, hogy nehezebben lendülünk bele és találkoztunk egy igazán jól játszó csapattal. Ebből pedig kerekedett egy izgalmas és jó röplabda csemege" - mondta Mucsi Péter, a Haladás VSE-Sportiskolavezetőedzője. 

A mérkőzésen a remek megoldások mellett mindkét csapat sok szervát, illetve fogadást rontott. A vendégek annak köszönhették győzelmüket, hogy ők a játszmák végjátékában kevesebbet hibáztak. Így a  fiatalabb, tapasztalatlanabb játékosokból álló SZOESE nem tudta érvenyesíteni a hazai pálya előnyét.   

“Ezen a találkozón mi sajnos görcsösen játszottunk. Az volt a legnagyobb problémánk. hazai pályán nem lenne szabad annyi nyitást rontanunk, mint amennyit mi rontottunk szettenként. Ez az öt-hat rossz nyitásunk befolyásolta az egész mérkőzést. Lényegében mi kapartuk ki az ellenfélnek a gezstenyét és így jártunk sajnos" - értékelt Bodzer Attila, a SZOESE vezetőedzője.

A Haladás csapata két fordulót követően százszázalékos teljesítménnyel a tabella közvetlen élmezőnyében tanyázik. A SZOESE egy győzelemmel és egy vereséggel a középmezőnyben foglal helyet.