Gyorskeresés a katalógusban
Bejelentkezés
Naptár
h k s c p s v
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
Támogatók

 

Címlap

adatbázisok

Adatbázisok elérése

 

Két adatbázis gyakorlatban történő tesztelésére nyílik lehetőség 2015. április 5-ig a Savaria Egyetemi Központ számítógépes hálózatán keresztül az EBSCO adatbázisban.

 EBSCO eBook Academic Collection

· Folyamatosan bűvölő multidiszciplináris e-könyv gyűjtemény, amely a tudományágak széles skáláját foglalja magában és bármely tudományos igényű gyűjtemény fontos kiegészítője. A hatalmas információmennyiség biztosítja a felhasználóknak, hogy releváns információkhoz jussanak bármely kutatási területen. 

· Jelenleg több mint 132,000 tudományos igényű e-könyv található a gyűjteményben, beleértve vezető egyetemi kiadók köteteit. 

· Magyar nyelvű keresőfelülettel rendelkezik.

Library & Information Science Source  (LISS adatbázis) 

· Világszerte a legátfogóbb bibliográfiai és teljes szövegű könyvtártudományi forrásnak számít.

· Több mint 460 teljes szövegű folyóiratot, 1,700 elismert folyóirat indexét, 30 referensz forrást, monográfiákat, kutatási jelentéseket és konferencia anyagokat is tartalmaz

· Az adatbázis lefedettsége 1911-ig nyúlik vissza.

Statisztikai adatok az interneten KSH és Eurostat

Dátum: 
2014-11-25

A Magyar Könyvtárosok Egyesülete Vas Megyei Szervezete és a Nyugat-magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központ Könyvtár és Levéltár tisztelettel meghívja Önt a

Statisztikai adatok az interneten - KSH és Eurostat című előadásra.

ELŐADÓ: Lencsés Ákos, a KSH Könyvtár főosztályvezetője

Élőnyelvi hanganyag

Az ELTE Savaria Egyetemi Központ Könyvtára Élőnyelvi hanganyaga
A Magyar Nyelvi Tanszék oktatóinak, hallgatóinak gyűjtéseEgyetemi Tudástár

Az egyetemi Tudástár adatbázis koncepciója az, hogy egyetlen egy adatbázis készüljön, amely tartalmazza és hozzáférhetővé teszi az egyetemen keletkezett tudástartalmakat pl. szakdolgozatokat, diplomadolgozatokat, PhD dolgozatokat, TDK munkákat, elektronikus tananyagokat, oktatói publikációkat.

Az Egyetem több projektjét érintő Tudástár lehetővé teszi, hogy az e projektben vállalt dokumentumok, digitalizált tartalmak egységes arculattal, közös felületen váljanak elérhetővé, visszakeresésük akár dokumentumtípusra korlátozva, akár a teljes tudástartalomban legyen biztosítva.

Változások az Elektronikus Információ Szolgáltatásban

Az EISz (Elektronikus Információ Szolgáltatás) keretében elérhető adatbázisok ezentúl egyéni regisztráció nélkül is elérhetők a SEK számítógépes hálózatáról. Az adatbázisok ismertetését az EISz program nyitóoldalán találjuk.